Volkan Konak’a hakaret edip, Özgür Özel’i tehdit etmişti! Eski Çatalca Müftüsü’nün tayini iptal edildi: ‘Diyanet, Özel’e şaka yapmış…’

Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın vefatıyla ilgili sosyal medyada “Sahnede vefat etti” ifadelerini kullanan eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu büyük tepki çekti.

Müftü Ahmet Mehmetalioğlu daha sonra eleştiri yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

KOCAELİ’YE ATAMASI YAPILDI

Diyanet İşleri Başkanlığı, eski Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu hakkında soruşturma başlattığını duyurdu ve Kocaeli’ye vaiz olarak görevlendirildi.

Mehmetalioğlu atama haberini sosyal medyada paylaşarak “Eğer bir mücadeleye giriyorsak, Allah’ın izniyle bedelini ödeyeceğiz. Allah’ın bu atamaya izin vermesi daha büyük hayırlar getirecektir. Allah’ın iradesi her zaman en iyisidir. Sorun yok.” dedi.

ÖZGÜR ÖZEL’E TEHDİT MESAJI

Tepkilerin artması üzerine Mehmetalioğlu, sosyal medyada Özgür Özel’e yönelik bir paylaşımda bulunarak, Özel’e yapılan saldırıya gönderme yaparak, “Ey Özgür Özel. Koruma kalkanının arkasından laf etmek kolay. Koruma ordunu almadan (ki zaten fayda etmiyorlar, yine tokatı yiyorsun) hadi gel Fatih Camii’nde buluşalım. Bakalım dilini nasıl tutacaksın. Sen hiçbir şey başaramayacaksın. Senin seviyen bu kadar düşük. Sen henüz tokat yemedin. Sana tokadı ben vuracağım, bekle.” ifadelerini kullandı.

“ATAMASI İPTAL EDİLDİ”

Mehmetalioğlu, yeni bir paylaşımda yine Özgür Özel’e gönderme yaparak Kocaeli’ye atamasının iptal edildiğini duyurdu.

Mehmetalioğlu, İstanbul İl vaizi olarak görev yapacağını ve yeni kararın 3 Temmuz’da açıklanacağını belirtti.

“DİYANET’TEN ŞAŞIRTTI”

Paylaşımında “Diyanet tarafından sürpriz bir kararla atamam iptal edildi. Kocaeli’ye gidemeyeceğim” diyen Mehmetalioğlu şu sözleri paylaştı:

“Çünkü, dualarınızın karşılığında Kocaeli atamam iptal edildi. Artık İstanbul İl vaizi olarak görev yapacağım. Yani İstanbul’un tüm camilerinde hizmet vereceğim. Ancak, idare mahkemesinin vereceği karara kadar. Yani her türlü kararı Tanrımız verir. Bu karar 3 Temmuz’da din işleri yüksek kurul üyeliği olabilir, genel müdürlük olabilir, yurt dışı müşavirliği olabilir. Sonuç olarak, Tanrımız’ın kararı en iyisidir ve her zaman doğrudur.”

Related Posts

Milas’ta Tekne Kurtarma Operasyonu

Milas açıklarında alabora olan tekneden 8 kişi kurtarıldı. Vali Akbıyık açıklama yaptı.

Xi Jinping Tibet’te 60. Yıl Kutlamalarında

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Tibet’in 60. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılmak için Lhasa’da.

Murat Övüç’ten yapay zekalı yeni kare… Sahnesinde sarı smokin giydi

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün Instagram hesabına Türkiye’den erişim engeli getirilmesi çok konuşuldu. Giyim tarzını değiştirdiğini ve artık smokin giyeceğini söyleyen Övüç, sahnede siyah takım elbisenin ardından sarı smokin tercih etti. Yapay zekayla üretilmiş fotoğrafı ise gündem oldu.

Pakistan’dan Bangladeş’e kritik ziyaret: 13 yıl sonra ilk kez

Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Muhammed İshak Dar, 13 yıl aradan sonra Bangladeş’i ziyaret eden Pakistanlı ilk dışişleri bakanı oldu.

El konulan iPhone’lar devlet müzayedesinde satışa sunuldu

Kazakistan’da devlet, el koyduğu aralarında iPhone 15 Pro Max ve 13 Pro Max gibi popüler modellerin de bulunduğu onlarca akıllı telefonu online müzayedeyle satışa çıkardı. Herkese açık olan artırmada cihazlar, piyasa değerinin oldukça altında başlangıç fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

MHP’de ‘anket’ kızgınlığı: ‘Açılım süreci Cumhur’u vurdu’

MHP kulislerinden yansıyan bilgilere göre, son haftalarda yapılan kamuoyu yoklamaları oy kaybına işaret ediyor. MHP kaynakları, yapılan anketlerin kasıtlı olduğunu iddia ederek kızgınlıklarını dile getiriyor. AKP seçmeninde de kararsızların yükseldiği belirtilirken, Cumhur İttifakı’nı yeni açılım sürecinin vurduğu kulislerde konuşuluyor.