Aynı aileden 3 kişiyi silahla yaralayan karı koca yakalandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Silahlı Kavga Şüphelilerini Yakaladı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, yürüttükleri çalışma sonucunda, çıkan kavgada Bülent B. (52), eşi Saliha B. (59) ve oğlu Ömer Faruk B’yi (29) silahla yaraladığı iddia edilen Ferudun S. (34) ve eşi Merve S’yi (30) Atakum ilçesinde gözaltına aldı.

Zanlılar, polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adli makamlara sevk edildi.

Yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Ferudun S. ve eşi Merve S, dün akşam saatlerinde motosikletleriyle Bülent B’nin evine giderek çıkan kavga sonucunda silahlı saldırıya uğramıştı. Olayın ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Related Posts

Trump: Erdoğan ve Selman’la görüştükten sonra Suriye’ye yaptırımları kaldırmaya karar verdim; Rubio, Suriyeli mevkidaşı ile Türkiye’de görüşecek

Trump: Erdoğan ve Selman’la görüştükten sonra Suriye’ye yaptırımları kaldırmaya karar verdim; Rubio, Suriyeli mevkidaşı ile Türkiye’de görüşecek

Zonguldak’ta acı son: Satışa çıkardığı motosikletiyle kaza yapıp can verdi

Zonguldak’ta 2 gün önce satışa çıkardığı motosikletiyle kaza yapan sürücü yaşamını yitirdi.

Dünyaca ünlü sanatçılar Gazze’deki soykırıma sessiz kalmadı

Dünya genelinde 350’den fazla tanınmış yönetmen, oyuncu ve yapımcı, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını “soykırım” olarak nitelendirerek kınadı.

Almanya’da darbe girişimi: 4 kişi gözaltına alındı, soruşturma devam ediyor

Almanya Federal İçişleri Bakanı Alexander Dobrindt, “Almanya Krallığı Derneği”nin anayasal düzeni yıkmaya çalıştığı suçlaması nedeniyle yasaklanmasına karar verdi. Örgütün 4 elebaşının gözaltına alındığı bildirildi.

Sahte alkol yine can aldı: 14 kişi yaşamını yitirdi

Yetkililer, Pencap eyaletinde sahte alkol tüketen 14 kişinin yaşamını yitirdiğini, 6 kişinin ise hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Kıdemli Polis Memuru Maninder Singh, eyaletin Amritsar şehrine yaklaşık 19 kilometre uzaklıktaki beş köyde sahte içki …

Hakan Fidan’dan diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi ve Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, Türkiye-Ürdün-Suriye Dışişleri Bakanları Toplantısı kapsamında Ankara’da bir araya geldi.