Başına buz kütlesi düşen üniversiteli genç, hastanede hayatını kaybetti

Erzurum’da Buz Kütlesi Başına İsabet Edince Üniversiteli Öğrenci Hayatını Kaybetti

Erzurum’da gece saatlerinde meydana gelen acı olayda, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Arif Talat Algın, yolda yürürken çatıdan kopan buz kütlesinin başına isabet etmesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Yakutiye ilçesi Lalapaşa Mahallesi’nde, 1’inci Sümbül Sokak’ta gerçekleşti. Apartman çatısından düşen buz kütlesi, Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3’üncü sınıf öğrencisi Algın’ın üzerine düştü.

Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Algın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Okulunda düzenlenecek olan törenle anılacak

Hayatını kaybeden öğrenci için yarın Edebiyat Fakültesi’nde bir tören düzenleneceği belirtildi. Fakülte bahçesinde gerçekleştirilecek törenin ardından Algın’ın cenazesi Bursa’ya gönderilecek. (DHA)

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Azerbaycan hükümeti kaynakları: Uçağın düşmesine Rus hava savunma sistemi neden oldu

TIKLAYIN – Narin Güran davası | Aile meclisinin toplantı videosu mahkemede izletildi: Çobanı önce darbedip, sonra saat hediye etmişler

TIKLAYIN – MHK’den devrim niteliğinde karar: Hakem atamalarında sistem değişiyor

TIKLAYIN – Erdoğan’ın asgari ücret paylaşımına cevap yazmıştı: 2 kere gözaltına alınan Kadir İpek tutuklandı

TIKLAYIN – Şakir Paşa Ailesi dizisinin köşkü kül oldu: Sabotaj ihtimali değerlendiriliyor

TIKLAYIN – CHP’de “bildiri krizi”; 13 milletvekili metnin dilini “ağır” buldu, değişiklikten sonra imzacı sayısı yükseldi iddiası!

TIKLAYIN – İpek Kıraç’ın açtığı vasi davasında, “İnan Kıraç hangi toplantıda olduğunun farkında değildi” belgesi

TIKLAYIN – Merkez Bankası 22 ay sonra faizi indirdi

Related Posts

Bahçeli: Sabır gerektiren yeni bir aşamaya geçildi

MHP Genel Başkanı Bahçeli Terörsüz Türkiye’ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Bölücü terör örgütü PKK’nın 12 Mayıs 2025 tarihinde silahları bırakma ve örgütsel fesih kararını ilan etmesiyle hassas, nazik, kırılgan ve bir o kadar da sabır gerektiren yeni bir aşamaya geçilmiştir.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’ndan iktidara ‘Meclis’ çağrısı

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, terör örgütü PKK’nın fesih ve silah bırakma kararı sonrası iktidara çağrıda bulunarak, “Bu sürecin artık milletimizin gözü önünde, TBMM’de yürümesi adına gereğini yapın. Milletimizden çekinmeyin. Barış artık yüce Meclis çatısı altında yeşermeli” ifadelerini kullandı.

Rize’de yayla yollarında karla mücadele sürüyor

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Avusor ve Kavrun yaylaları yollarında iş makineleriyle karla mücadele çalışması devam ediyor.

Gerard Depardieu’nun cinsel saldırıdan suçlu bulunması Fransa’daki değişimin mi göstergesi?

Gerard Depardieu’nun cinsel saldırıdan suçlu bulunması Fransa’daki değişimin mi göstergesi?

Suriye’de anayasa çalışmaları sona erdi

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Şeybani, ülkesinde tüm toplumsal kesimleri kapsayan yeni parlamento yapısı ve kalıcı anayasa sürecinde sona gelindiğini açıkladı. Açıklama, Irak’ın başkenti Bağdat’ta düzenlenen Arap Birliği Zirvesi sırasında yapıldı.

Bakan Fidan Suudi Arabistan’a gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türk-Suudi Koordinasyon Konseyi’nin ikinci toplantısı nedeniyle Suudi Arabistan’ı ziyaret edecek.