BUDO’ya ‘olumsuz hava’ engeli: 6 sefer iptal

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden İstanbul-Bursa Deniz Otobüsü Seferleriyle İlgili Duyuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ile Bursa arasında işletilen deniz otobüslerinin seferlerinden bazılarının olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu. Bursa Deniz Otobüsleri’nin (BUDO) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.00 ve 09.30’daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferleri ile 08.00 ve 10.30’daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci)-Bursa (Mudanya) seferleri iptal edildi.

Ayrıca, 09.30 Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) seferi ile 10.00 Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferinin de aynı nedenle gerçekleştirilemeyeceği bildirildi. (AA)

Related Posts

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 sözleşmeli personel alacak

GİB’in 81 sözleşmeli personel alımı yapacağına ilişkin ilan Resmi Gazete’de yayımlandı.

Slovenya, İran’daki diplomatlarını tahliye etti

Slovenya, İsrail’in saldırılarının ardından İran’daki diplomatlarını tahliye etti.

‘Mavi gömlekli’ diye başkasına saldıran çocuk çete üyesi çıktı!

Marmaray’da babanın darbedildiği olaydaki mavi gömlekli gence benzetilen kişi silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren 17 yaşındaki Y.B.D. ve ‘Daltonlar’ adlı grupla bağlantısı bulunduğunu söyledi.

Sağlık emekçilerinden maaş kesintilerine tepki: Maaş bordrolarını yaktılar

Eskişehir’de sağlık emekçileri, “Son 6 ayda aile sağlığı merkezine başvurmayan hastadan dolayı aile hekimlerinin ve ebe/hemşirelerin maaşından kesinti yapılır” düzenlemesi gerekçe gösterilerek aile sağlığı merkezi çalışanlarının maaşından kesinti yapılmasını protesto amacıyla bordrolarını yaktı.

Erdoğan: Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı” dedi.

Ümit Özdağ, Hacı Bayram Veli Camisi’nde şükür namazı kıldı

5 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hacı Bayram Veli Camisi’nde şükür namazı kıldı.