Kayseri protokolü karne dağıttı

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mehmet Miraboğlu İlkokulu’nda 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Yarıyıl Karne Dağıtım Töreni düzenledi.

Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Milletvekili Ayşe Böhürler, CHP Milletvekili Aşkın Genç, diğer yerel yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler, heyeti Türk bayrakları ve çiçeklerle karşıladı ve halk oyunları gösterisi sundu. Başkan Büyükkılıç, Akar ve Vali Çiçek, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Çocuklarla sohbet edip karnelerini dağıtan heyet, öğrencilere hediyeler verdi. Hulusi Akar, gençlerle bir arada olmanın heyecanını vurgulayarak onların vatana, millete bağlılığının önemini belirtti.

Akar, eğitimin gençlerin kişilik ve kimlik kazanımı açısından kritik olduğunu vurgulayarak öğretmenlere başarılar diledi. Başkan Büyükkılıç ise karne dağıtım programının önemine değinerek, yarıyıl tatilinde düzenlenecek etkinliklere davet etti.

Öğrencilere iyi tatiller dileyen heyet, dinlenme ve kitap okuma önerilerinde bulundu. Ardından öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdiler.

Related Posts

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Atık tesisinde bebek cesedi bulundu!

Aydın’ın Efeler ilçesindeki katı atık bertaraf tesisinde ölü bebek bulundu. Bebeğin cesedi işlemlerin ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.​​​​​​​ Jandarma ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

BM: Gazze’nin yüzde 82’den fazlası yerinden edilme emirleri altında

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansından (UNRWA), Gazze’nin yüzde 82’den fazlasının Filistinliler için göçe zorlama anlamına gelen tahliye uyarıları altında olduğunu duyurdu.

AKP’li vekil Meclis’te salavat getirdi

AKP Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, Leman dergisinde yayınlanan karikatüre Meclis’te tepki gösterdi.

Klima kavgası çıktı: Arkadaşının boğazını kesti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, klima yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Son dakika… Yücel Erten de gözaltına alındı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İZBETON şirketi ve kooperatiflere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten de gözaltına alındı.