Samsun’da 188 işçi hastanelik oldu

Firmanın Öğle Yemeğinde Tavuk Zehirlenmesi

11 farklı fabrikaya yemek servisi yapan bir firmanın öğle yemeğinde tavuk yedikten sonra kusma ve baş dönmesi şikayetleriyle hastanelere başvuran toplam 188 işçi bulunmaktadır.

İşçilerin hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, hastanelere başvuran kişi sayısında artış olabileceği uyarısı yapıldı.

Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili çalışmalarına devam ederken, yemek firmasının yetkilisi, aşçı ve gıda mühendisi ifadeleri almak üzere polis merkezine götürüldü.

Related Posts

Balıkesir’de Tır Kazası: Maddi Hasar

Susurluk-Balıkesir yolunda tırın devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Yaralanan yok.

Bolu’da örtü yangını söndürüldü

Bolu’da çıkan örtü yangını söndürüldü.

Ağın’da Nohut Hasadı Etkinliği

Elazığ’ın Ağın ilçesinde nohut hasadı etkinliği yapıldı, yerel yöneticiler ve çiftçiler katıldı.

Niğde’de şehitler ve gaziler için aşure ikram edildi

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehitlerin anısına ve gaziler için aşure ikramında bulunuldu.

Sıcaklık 6-12 Derece Artacak

Bakan Kurum, sıcaklıkların artacağını belirterek, orman yangınlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Muhtarlarla Orman Yangınları Toplantısı

Eskişehir’de muhtarlarla yangın tedbirleri görüşüldü, su tankı dağıtım kararlaştırıldı.