Son Dakika… Akdeniz açıklarında deprem

Akdeniz Açıklarında 3.6 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz açıklarında meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremi duyurdu.

Depremin saat 21:10’da gerçekleştiği ve 7 km derinlikte olduğu belirtildi. Sarsıntının Antalya’nın Kumluca ilçesine 95 km uzaklıkta meydana geldiği bildirildi.

AFAD tarafından yapılan paylaşıma göz atmak için:

https://twitter.com/DepremDairesi/status/1883222165157200233

Related Posts

Kabine Toplantısı başladı

Kabine Toplantısı başladı

Hamas’la ateşkes görüşmesi: Gazze’deki trajedi sona ermeli

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Gazze’de ateşkesin dillendirildiği bir dönemde Hamas Liderlik Konseyi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Gazze’deki yıkım ve insani trajedi ile kalıcı ateşkes başlıkları masaya yatırıldı.

Demre’de deniz dibi temizliği yapıldı

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Demre’ye En Çok Mavi Yakışır” etkinliğinde deniz dibinden yaklaşık 1 ton atık çıkarıldı.

Güney Afrika’da silahlı saldırganlar dehşet saçtı: 7 kişi hayatını kaybetti

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town şehri yakınlarında bir yerleşim yerine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hatay’da orman yangını: Karadan ve havadan müdahale sürüyor

Hatay’da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

İngiliz medyasından MI6’nın yeni şefi ile ilgili iddia: ‘Dedesi SS mensubu olabilir’

İngiliz dış istihbarat servisi MI6’nın başına getirilen Metreweli ‘nin dedesinin, ‘Kasap’ lakaplı bir Nazi mensubu olabileceği belirtildi.