Çobançeşme otobanda karşıya geçmek isteyen kadın öldü

Otomobil D100 Karayolu’nda Yaya Çarptı: Kadın Hayatını Kaybetti

D100 Karayolu’nda yolun karşısına geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Kazanın yaşandığı yer ise D100 Karayolu Çobançeşme yan yol Edirne istikameti oldu. 34 GTC 326 plakalı otomobil, otoyolda karşıya geçmeye çalışan kişiye çarptı.

Olayın ardından ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, otomobilin çarptığı yayanın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazada hayatını kaybeden kadının kimliği henüz belirlenemedi.

Kadının cansız bedeni, incelemelerin tamamlanmasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Konuyla ilgili detaylı soruşturma ise halen devam ediyor.

Related Posts

Finlandiya’ya ait bir savaş uçağı düştü

Finlandiya Savunma Kuvvetleri, ülkenin kuzeyinde bir F/A-18 Hornet savaş uçağının düştüğünü duyurdu.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 23 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 23 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Tarihler çakıştı: AKP’den vekillere ‘hacca gitmeyin’ uyarısı

AKP TBMM Grubu, Hac vazifesi için Suudi Arabistan’a gitmeyi planlayan vekillerin, Meclis Başkanlığı seçim sürecine tam katılım sağlamaları gerekçesiyle uyararak ertelemelerini istedi.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir