Arabanın yakıt deposundan kilolarca uyuşturucu çıktı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından Tatvan ilçesi girişinde durdurulan otomobilde arama yapıldı.

Narkotik köpeğinin de kullanıldığı aramada, otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş 5 pet şişe dolusu 3 kilo metamfetamin ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü, Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. 

Related Posts

Murat Ongun: Özel ile İmamoğlu arasındaki bağ neden saldırıya uğruyor biliyor musunuz?

İBB’ye yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Medya A.Ş. yöneticisi Murat Ongun, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel ile ilgili çarpıcı bir açıklama yayımladı.

CHP’li Zeybek’ten orman yangınları için açıklama: Belediyelerimiz desteğini sürdürüyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Ildır ve Germiyan mahallelerinde başlayan yangınlara belediye ekiplerinin tüm imkanlarıyla hızlı ve etkili bir şekilde müdahale edildiğini bildirdi.

Eğitimciye reva mı bu!

İstanbul’dan yürüyüşe geçen öğretmenler, Ankara’da dertlerine derman yerine zulüm üstüne
zulüm buldu. Tartaklandılar, gözaltına alındılar yetmedi sokakta yatmak zorunda bırakıldılar.

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Özel’den İzmir soruşturmasına ilişkin açıklama: Hiçbir kardeşimi satmadım, Tunç kardeşimi de satmam

Atık tesisinde bebek cesedi bulundu!

Aydın’ın Efeler ilçesindeki katı atık bertaraf tesisinde ölü bebek bulundu. Bebeğin cesedi işlemlerin ardından incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.​​​​​​​ Jandarma ekipleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

BM: Gazze’nin yüzde 82’den fazlası yerinden edilme emirleri altında

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu’daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansından (UNRWA), Gazze’nin yüzde 82’den fazlasının Filistinliler için göçe zorlama anlamına gelen tahliye uyarıları altında olduğunu duyurdu.