Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı: Binlercesi ele geçirildi

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Operasyonunda 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Atakum ve İlkadım ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan zanlılara yönelik operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda yapılan aramalarda, 3 bin 142 sentetik ecza hapı, 50 gram sentetik uyuşturucu, 25 uyuşturucu hap, 18 gram esrar, hassas terazi, 3 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 ruhsatsız tüfek ile 25 tabanca fişeği ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan 4 şüpheli emniyete götürülerek gözaltına alındı.

Related Posts

47 yaşındaki adama bizon saldırdı

Yellowstone Ulusal Parkı’nda bir adam, bir bizona fazla yaklaşması sonucu saldırıya uğradı. 4 Mayıs Pazar günü gerçekleşen olay, parkın Lake Village bölgesinde meydana geldi. Florida’nın Cape Coral kentinden gelen 47 yaşındaki adam, saat 15.15 …

ABD’deki Türk göçmenler için önüne geleni ardına koymadı: Korkunç kazada yaşamını yitirdi

Nebraska’da geçirdiği kazada hayatını kaybeden Sergen Taş, yaşamını yitirdi. Türk göçmenlerin bir neferei olan Taş, ailesine destek olmak için geldiği ABD’de hem çalışıyor hem de ihtiyaç sahiplerine yardım ediyordu. Taş’ın ölümü, ailesi ve Türk göçmenleri yasa boğdu.

CHP’den, Bakan Bolat’a sert tepki: ‘Suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor’

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, “İhracat pazarlarımızı kaybediyoruz. Faizler yüzde 49’a dayandı, ticari kredilerin yıllık faizi yüzde 60’ı aştı. Ticaret Bakanı suskun kalarak üreticiyi ve ihracatçıyı sahipsiz bırakıyor. Mehmet Şimşek komutasında ekonomi sadece faiz lobilerini mutlu ederken, Ticaret Bakanı ortalıkta görünmüyor” dedi, Bakan Bolat’a seslendi.

Aynı aileden 3 kişiyi silahla yaralayan karı koca yakalandı

Samsun’da aynı aileden 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 şahıs adliyeye sevk edildi.

Ekrem İmamoğlu sansürü deldi! İngilizce yazdı

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, erişim engeli getirilen X hesabı yerine kullandığı yeni hesaptan İngilizce bir paylaşım yaptı.

Eşeğin başına çuval geçirdi sopayla eziyet etti!

Sivas’ın Kangal ilçesinde bir kişinin başına çuval geçirdiği eşeği dakikalarca sopayla dövdüğü görüntüler tepki çekti. Gözaltına alınan S.C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir