Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 81 sözleşmeli personel alacak

Kurum, Yazılımcı ve Siber Güvenlik Uzmanı Alımı Yapacak

Resmi Gazete’de yer alan ilana göre, kurum yeni personel alımı için harekete geçiyor. Sözlü sınavla toplam 81 sözleşmeli personel alımı yapacak olan kurum, aralarında yazılımcı, siber güvenlik uzmanı ve yapay zeka uzmanının da bulunduğu çeşitli pozisyonlar için adayları bekliyor.

Başvurular 23 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 4 Temmuz Cuma günü saat 17.30’da sona erecek. Başvurular, adayların e-Devlet üzerinden “Gelir İdaresi Başkanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı” adresine elektronik ortamda yapmaları gerekiyor.

Sözlü sınav, 21 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek. Sınava katılmaya hak kazanan adayların isimleri ve sınava girecekleri yerler, sınav tarihinden en az 10 gün önce GİB’in resmi internet sitesinden duyurulacak. Ayrıca, adaylara tebligat yapılmayacak.

Sınavda başarılı olanların listeleri de yine GİB’in internet sitesinden yayımlanacak. Adaylar, sonuçları “Kariyer Kapısı Platformu” üzerinden görüntüleyebilecekler. Yeni personel alımı ile ilgili detaylı bilgilere ve başvuru şartlarına GİB’in resmi sitesinden erişebilirsiniz.

Related Posts

Klima kavgası çıktı: Arkadaşının boğazını kesti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, klima yüzünden çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Son dakika… Yücel Erten de gözaltına alındı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İZBETON şirketi ve kooperatiflere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda İzmir Şehir Tiyatroları Kurucu Genel Sanat Yönetmeni Yücel Erten de gözaltına alındı.

Tahran’dan kritik uyarı: İsrail’in silahlandırılması, İran’a saldırı hazırlığı anlamına geliyor olabilir

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Vahid Ahmedi, başta ABD olmak üzere bazı Batılı ülkelerin İsrail’e askeri teçhizat sevkiyatını artırdığına dikkat çekti. Ahmedi, İsrail’in silahlandırılmasının İran’a yeni bir saldırı hazırlığı anlamına gelebileceğini belirtti.

Kabine Toplantısı başladı

Kabine Toplantısı başladı

Hamas’la ateşkes görüşmesi: Gazze’deki trajedi sona ermeli

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Gazze’de ateşkesin dillendirildiği bir dönemde Hamas Liderlik Konseyi Başkanı Muhammed İsmail Derviş ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Gazze’deki yıkım ve insani trajedi ile kalıcı ateşkes başlıkları masaya yatırıldı.

Demre’de deniz dibi temizliği yapıldı

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “Demre’ye En Çok Mavi Yakışır” etkinliğinde deniz dibinden yaklaşık 1 ton atık çıkarıldı.