Altınbaş Üniversitesi 2024-2025 Mezuniyet Töreni

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİNDE 2024-2025 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ COŞKUSU

Altınbaş Üniversitesi, 2024-2025 Akademik Yılı mezuniyet törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Törende Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Prof. Dr. Çağrı Erhan, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş ve Mütevelli Heyet Başkanı İmam Altınbaş’ın konuşmalarıyla coşkulu anlar yaşandı.

Mezuniyet törenine, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra birçok önemli isim katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Prof. Dr. Çağrı Erhan, “Altınbaş Üniversitesi’nin uluslararası alandaki hedeflerine büyük ölçüde ulaştığını görmekten mutluluk duyuyorum. Mezunlarımızın gelecekte de büyük başarılara imza atacaklarına inancım tam” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi öğrencisi Mehmet Şirin’in üniversite birincisi olarak mezuniyet sevincini yaşadığı tören, Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilerledi ve mezunlara diplomaları takdim edildi. Kültür seremonisi, bayrak devir teslim merasimi ve keplerin havaya atılmasıyla son buldu.

MEZUNLARA BÜYÜK YOLDA BAŞARILAR DİLENDİ

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyükelçi Prof. Dr. Çağrı Erhan, mezunlara hitaben yaptığı konuşmada, “Emeklerle ulaşılan başarıdan sonra da yüksek başarılara koşmanızı dilerim. Üniversitemizin uluslararası alanda tanınmış olması, büyük bir mutluluk kaynağıdır” şeklinde konuştu. Prof. Dr. Erhan, mezun öğrencilere ve ailelerine de başarılarının devamını dileyerek konuşmasını tamamladı.

Altınbaş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal İbiş ise törende yaptığı konuşmada, 1300 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, “Mezunlarımız, Altınbaş ailesine katılarak büyük bir gurura ortak oluyorlar. Öğrencilerimizi, mesleki anlamda destekleyerek sektörde iş bulmalarını kolaylaştırıyoruz. Bu anlamlı günde mezunlarımızın ailelerine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Mütevelli Heyet Başkanı İmam Altınbaş ise mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek onlara cesaret ve inançla dolu bir gelecek temennisinde bulundu.

Mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşanırken, mezun öğrencilerin ailelerine de büyük teşekkürler sunuldu. Mezuniyetin sadece bir başlangıç olduğu ve daha büyük başarıların geleceğine işaret eden konuşmalarla, mezunlar için yeni bir yolculuğun ilk adımları atıldı.

Related Posts

İstanbul’da Tacizci Araç Sürücüsü Genç Kadını Ezmekten Kaçtı

Fatih’te sözlü tacize uğrayan genç kadının tepkisi sonrası sürücü, üzerinden geçerek kaçtı.

İran basını duyurdu: 3 Avrupa ülkesi ile nükleer müzakereler yeniden başlayacak

İran’ın yarı resmi Tesnim haber ajansı, İran ile Almanya, Fransa ve İngiltere arasında üzerinde anlaşmaya varılan nükleer müzakerelerin gelecek hafta yapılabileceğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün KKTC’ye gidecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış ve Özgürlük Bayramı ile Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıl dönümü dolayısıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ziyaret edecek. Erdoğan, Türkiye’nin desteğiyle hayata geçirilecek projelerin temel atma ve açılış törenlerine de katılım sağlayacak.

Göbeklitepe’yi insanlık tarihine kazandıran Prof. Dr. Schmidt anısına pedal çevirdiler

Şanlıurfa’da, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve “Tarihin sıfır noktası” olarak nitelendirilen Göbeklitepe’yi yaptığı çalışmalarla gün yüzüne çıkaran Prof. Dr. Klaus Schmidt anısına bisiklet etkinliği düzenlendi.

Kargo için geldi, hayat kurtardı

Adana’da bir eve kargo getiren görevli, merdivenden düşen 70 yaşındaki kadını görüp hayatını kurtardı.

Atatürk’e hakaret eden Furkan Bölükbaşı hakkında soruşturma başlatıldı

Atatürk’e yönelik ifadeleri nedeniyle sosyal medyada tepki çeken Furkan Bölükbaşı hakkında yargı süreci başladı. Anıtkabir ve Kurtuluş Savaşı’yla ilgili yaptığı paylaşımların ardından Bölükbaşı hakkında, “Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret” suçundan re’sen soruşturma açıldı.