Boşanma Aşamasındaki Kadın Bıçaklandı

Tekirdağ’ın Saray İlçesinde 3 Çocuk Annesi Kadın Eş Tarafından Bıçaklandı!

Saray ilçesinde yaşanan korkunç olayda, 3 çocuk annesi bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, Saray ilçesine bağlı Ayaspaşa Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Şükrü Tınaz Apartmanı’nın 3. katında gerçekleşti. İddialara göre, 27 yaşındaki Sedef Demir, eşi Y.D. ile Zonguldak’tan Saray ilçesine kardeşine ziyarete gelmişti. Ancak çift arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucunda Y.D., boşanma aşamasındaki eşini bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Sedef Demir, kendini dışarı atarak apartmanın önündeki bir çay ocağına sığındı. Durumu fark eden çevre sakinleri hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Sedef Demir, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından kaçan Y.D. ise yaklaşık 500 metre ileride suç aletiyle birlikte polis ekiplerince yakalandı. Y.D.’nin daha önce hırsızlık ve yaralama gibi birçok suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Boşanma aşamasındaki çiftin, Zonguldak’tan Sedef Demir’in kardeşine ziyarete geldikleri öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. – TEKİRDAĞ

Related Posts

Balıkesir’de Tır Kazası: Maddi Hasar

Susurluk-Balıkesir yolunda tırın devrilmesi sonucu maddi hasar meydana geldi. Yaralanan yok.

Bolu’da örtü yangını söndürüldü

Bolu’da çıkan örtü yangını söndürüldü.

Ağın’da Nohut Hasadı Etkinliği

Elazığ’ın Ağın ilçesinde nohut hasadı etkinliği yapıldı, yerel yöneticiler ve çiftçiler katıldı.

Niğde’de şehitler ve gaziler için aşure ikram edildi

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından şehitlerin anısına ve gaziler için aşure ikramında bulunuldu.

Sıcaklık 6-12 Derece Artacak

Bakan Kurum, sıcaklıkların artacağını belirterek, orman yangınlarına karşı tedbirli olunması gerektiğini vurguladı.

Muhtarlarla Orman Yangınları Toplantısı

Eskişehir’de muhtarlarla yangın tedbirleri görüşüldü, su tankı dağıtım kararlaştırıldı.