Malatya Futboluna Sahip Çıkılmalı

MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, Yeni Malatyaspor- Manisa FK maçının ardından yaptığı açıklamada şehrin futboluna sahip çıkılması gerektiğine dikkat çekerek, Yeni Malatyaspor’un sahipsiz olmadığını belirtti. Karademir, “Malatya, Yeni Malatyaspor’suz olamaz” diyerek, şehri ve tüm Malatyalıları takıma sahip çıkmaya davet etti.

Karademir, protokol tribününde sadece MAGİNDER’in yer almasının, taraftarlar tarafından takdirle karşılandığını belirterek, şehrin futboluna olan ilgisizliğin altını çizdi. Malatyalılar’ın, siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının tribünde yer almamasının dikkat çekici olduğunu vurgulayan Karademir, futbolun yalnızca bir spor dalı değil, aynı zamanda şehri bir arada tutan önemli bir unsur olduğunu söyledi.

“Kapalı kapılar ardında konuşmalar sona ermeli”

Yeni Malatyaspor’un şehrin en kıymetli değeri olduğunu belirten Salih Karademir, siyasiler ve tüm Malatyalılara seslenerek, “Ya mevcut takıma sahip çıkılmalı ya da yeni bir takım oluşturulmalı. Kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar sona ermeli. Gençlerimizin Yeni Malatyaspor’umuza olan özlemi göz ardı edilmemeli” ifadelerini kulland.

MAGİNDER Başkanı, tüm Malatyalılara takıma destek vermeleri çağrısında bulunarak, “Biz her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu – MALATYA

Related Posts

Finlandiya’ya ait bir savaş uçağı düştü

Finlandiya Savunma Kuvvetleri, ülkenin kuzeyinde bir F/A-18 Hornet savaş uçağının düştüğünü duyurdu.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 23 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 23 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Tarihler çakıştı: AKP’den vekillere ‘hacca gitmeyin’ uyarısı

AKP TBMM Grubu, Hac vazifesi için Suudi Arabistan’a gitmeyi planlayan vekillerin, Meclis Başkanlığı seçim sürecine tam katılım sağlamaları gerekçesiyle uyararak ertelemelerini istedi.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.