Meteoroloji iki ili uyardı: Gök gürültülü yağış geliyor

Ardahan ve Artvin Çevresinde Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor

Genel Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, yaklaşan saatlerde Ardahan ve Artvin çevrelerinde lokal olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar olması beklenmektedir.

Bu sebeple ani sel, su baskını, yıldırım, lokal dolu yağışı ve yağmur sırasında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması ve gerekli tedbirlerin alınması önemlidir.

Related Posts

Uyuşturucu etkisiyle ölüme neden oldu

Türkay Pala, uyuşturucu etkisiyle bir kazada ölüme neden olmaktan 17,5 yıl hapis cezası aldı.

Muhittin Böcek’in tutukluluğuna yapılan itiraza ret

Rüşvet soruşturmasında tutuklunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Siyasette bir dönem sona eriyor: Memleket Partisi için kritik gün

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nde bir dönem sona eriyor. Parti bugün olağanüstü kurultayını gerçekleştirecek. Olağanüstü kurultay basına kapalı olacak. Basına kapalı kurultayda fesih kararı alınacak.

Hakan tatilde, Inter kampa bekliyor: Menajeriyle İstanbul’da kritik görüşme

Inter, Hakan Çalhanoğlu’nu kampa bekliyor. Tatilde olan milli yıldız İstanbul’da kritik görüşme yapacak.

Ayşe Tokyaz’ın Son Videosu Ortaya Çıktı

Küçükçekmece’de öldürülen Ayşe Tokyaz’ın son videosunda, ‘Hakkımı helal etmediğim insanlar var’ dedi.

Bernie Sanders’dan İsrail’e Askeri Yardıma Karşı Çıkış

Senatör Bernie Sanders, ABD’nin İsrail’e askeri yardımlarını eleştirerek durdurulması gerektiğini belirtti.