Sivas’ta vahşet: İki kardeş evde boğazları kesilmiş halde ölü bulundu

Kılavuz Mahallesi’nde İkiz Kardeşlerin Ölümüyle Sonuçlanan Şok Edici Olay

Olay, gece saat 23.30 sularında Kılavuz Mahallesi 58’inci Sokak’ta bulunan İdil Apartmanı’nda meydana geldi.

Anne Eve Geldiğinde Dehşet Verici Manzarayla Karşılaştı

Uzun süre önce eşinden ayrıldığı belirtilen anne A.Ş., gece geç saatlerde evine döndüğünde dehşet verici bir manzara ile karşılaştı. A.Ş. evine adım attığında, çocukları Umutcan ve Melisa Şimşek’i kanlar içinde hareketsiz bir şekilde buldu.

Annenin çığlıkları üzerine komşuları hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Yapılan ihbar sonrasında polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Şimşek kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

Elleri Arkadan Bağlanmış

Kesici bir aletle boğazlarının kesildiği öğrenilen kardeşlerden Melisa Şimşek’in ellerinin de arkadan bağlı olduğu tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde detaylı bir inceleme başlattı ve polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Related Posts

Finlandiya’ya ait bir savaş uçağı düştü

Finlandiya Savunma Kuvvetleri, ülkenin kuzeyinde bir F/A-18 Hornet savaş uçağının düştüğünü duyurdu.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Hindistan’ın saldırısını kınadı

Türkiye, Hindistan’ın Pakistan’a yönelik son hava saldırısının savaş riski yarattığını açıkladı. Dışişleri Bakanlığı, sivilleri hedef alan bu tür eylemleri kınarken taraflara itidal ve diyalog çağrısında bulundu.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında 23 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’nin farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 23 Filistinli öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Tarihler çakıştı: AKP’den vekillere ‘hacca gitmeyin’ uyarısı

AKP TBMM Grubu, Hac vazifesi için Suudi Arabistan’a gitmeyi planlayan vekillerin, Meclis Başkanlığı seçim sürecine tam katılım sağlamaları gerekçesiyle uyararak ertelemelerini istedi.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir