TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye Çalışmaları Kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ni Ziyaret Etti
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, iktidarın “terörsüz Türkiye” olarak adlandırdığı süreç doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Meclis’teki makamında ziyaret etti. Görüşmede, TBMM’de kurulması planlanan komisyon çalışmaları ele alındı.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Terörsüz Türkiye” çalışmaları süreci kapsamında temaslarına devam ediyor. Kurtulmuş, bu kapsamda TBMM’de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Yaklaşık 30 dakika süren görüşmenin ardından herhangi bir açıklama yapılmazken, ziyaretin içeriğine ilişkin resmi bilgilendirme TBMM’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı.
TBMM’nin yaptığı açıklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Meclis’teki makamında ziyaret etti. Ziyarette, ‘Terörsüz Türkiye’ hedefi doğrultusunda TBMM’de kurulacak komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu” denildi.
Kurtulmuş’un bu hafta içinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve DEM Parti Eş Genel Başkanları ile de görüşmesi bekleniyor. Görüşmelerin, Meclis çatısı altında yürütülecek barış ve çözüm odaklı komisyon çalışmalarının hazırlık süreci kapsamında gerçekleşeceği ifade ediliyor. (ANKA)